«Ванда/Віжен»: розкриті деталі про прем'єрну серію найбільш незвичайного серіалу від Marvel

10 листопада 2020,  20:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «Ванда/Віжен» та його головні герої, яких ми знаємо завдяки супергеройським фільмам MCU, стали центром уваги в новому випуску журналу Entertainment Weekly, який поділився різними секретами про його створення.

Супергеройський серіал, заснований на коміксах Marvel та фільмах Marvel Studios, розповість про незвичайні пригоди Ванди Максімофф (Елізабет Олсен) та Віжена (Пол Беттані), які зняті в дусі культових американських ситкомів від 50-х до 90-х років.

Журнал EW пише, що його прем'єрну серію знімали в минулому році як класичний чорно-білий ситком 50-х перед живою аудиторією, всі члени якої підписали дуже суворі документи про нерозголошення інформації.

Олсен і Беттані спочатку прийшли в жах від того, що їм доведеться виступати перед аудиторією, як у театрі, де немає права на помилку, але цей страх моментально пройшов після першого сміху глядачів. І до кінця зйомок серії вони вже не хотіли прощатися з аудиторією, повідомляє Беттані:

Нам так сподобалося, що ми хотіли продовжувати це шоу. Можливо, відправитися з ним в тур або щось на зразок цього. «Ванда/Віжен» на льоду.

При створенні серії в дусі 50-х команда серіалу використовувала різні спецефекти того часу, що включають в себе приховані дроти та інші трюки. На захоплення аудиторії вони змушували пляшку літати й самостійно розливати вино по келихах, а побутові прилади розлітатися як за помахом чарівної палички.

А коли обличчя Віжена не хотіло ставати досить сірим в чорно-білих лінзах камер, гримери перефарбували його з фіолетового у синій колір.

Прем'єра супергеройського серіалу «Ванда/Віжен» відбудеться у грудні.

767 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: