Новий фрагмент фільму «Диво-жінка 1984» показує бійку в Білому домі

22 грудня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилася нова сцена з супергеройського екшену від Warner Bros. і DC «Диво-жінка 1984», де Диво-жінка намагається зупинити суперлиходія Максвелла Лорда. Обережно, тут присутні спойлери.

Події фрагмента розвиваються в коридорі Білого дому, куди Діана (Галь Гадот) та Стів (Кріс Пайн) прийшли, щоб заарештувати Максвелла Лорда (Педро Паскаль) і зупинити хаос, який він влаштував за допомогою чарівного артефакту під назвою Камінь бажань.

Діана паралізує Макса за допомогою Лассо правди, але він каже своїм тілоохоронцям відкрити по ній та Стіву вогонь, так що Диво-жінці доводиться відбивати кулі. Але одна куля її все-таки ранить, що є для нашої куленепробивної супергероїні в новинку.

Це перша ознака того, що бажання Діани повернути свого коханого Стіва до життя забирає у неї її суперсилу та робить її вразливою перед лицем ворога.

Нижче ви знайдете четвірку нових персональних постерів з Діаною, Стівом, Максом та Барбарою Мінервою/Гепардою (Крістен Віг). Клікайте на зображення, щоб перейти до галереї фільму і побачити інші неймовірні постери з цими персонажами.

Читайте також нашу рецензію на фільм «Диво-жінка 1984», який вийшов в український прокат 16 грудня. Квитки ви знайдете в нашій афіші.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1075 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: