Дивіться трейлер фінальних серій серіалу «Вікінги», які вийдуть наприкінці року

5 грудня 2020,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рагнарок гряде. Настають сутінки богів. Ніхто не уникне своєї долі. Стримінгова платформа Amazon Prime опублікувала епічний трейлер другої частини фінального сезону хітового серіалу «Вікінги».

Перша частина 6 сезону «Вікінгів» завершилася епічною битвою між вікінгами та руськими, де брат воював з братом. Бйорн Залізнобокий (Александр Людвіг) боровся за свою батьківщину разом з королем Гаральдом (Петер Францен) проти Івара Безкосного (Алекс Хег Андерсен), який тепер бореться на боці руських сил, щоб захопити контроль над Норвегією. Битва завершилася трагедією Бйорна залишили помирати на полі бою. Його зрадив Івар, поки доля їхнього дому Каттегат залишилася висіти на волосині.

По міры наближення до кінця цієї епічної саги бурхливий конфлікт між руськими та вікінгами завершується з тяжкими наслідками. Перебуваючи в Ісландії, Убба (Джордан Патрік Сміт) збирається втілити мрію свого батька Рагнара (Тревіс Фіммел) й вирушити далі на захід, куди ще не подорожував жоден вікінг.

А також у вікінгів є незакінчена справа в Англії. Вони заснували там поселення і захопили більшу частину країни, за винятком Вессексу. Король Вессексу Альфред Великий (Фердія Волш-Піло) є єдиним саксонським правителем, який становить серйозну загрозу для повного панування вікінгів. Івар Безкосний повинен знову зустрітися в битві з королем, якого він знав у дитинстві, для остаточної розплати.

На Amazon Prime прем'єра фінальних серій серіалу «Вікінги», як повідомляють трейлер і новий вогненний постер, очікується 30 грудня.

Тим часом Тревіса Фіммела, виконавця ролі Рагнара, можна зараз побачити в кінотеатрах у кримінальній стрічці «Дрімленд», де головну роль виконує Марго Роббі. Квитки ви знайдете в нашій афіші.

1343 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: