Зірка «Вікінгів» Кетрін Винник заснувала свій фонд для допомоги українцям

17 квітня 2022,  18:48 | Новини зірок

Голлівудська актриса Кетрін Винник, чия сім'я родом з України, продовжує активно допомагати українським біженцям на тлі повномасштабної війни з росією і цдля ього створила спеціальний благодійний фонд під назвою The Winnick Foundation.

44-річна зірка хітового серіалу «Вікінги», яка народилася в Канаді, але має українське коріння, не змогла сидіти склавши руки і почала збирати кошти для гуманітарної допомоги українцям, які вже другий місяць протистоять повномашстабній російській агресії.

Винник повідомила про створення благодійного фонду The Winnick Foundation у соцмережах та закликала своїх шанувальників поширити цю інформацію та зробити пожертву.

На сайті фонду (https://www.thewinnickfoundation.org/) йдеться про те, що зібрані кошти будуть направлені на їжу, медикаменти та товари першої потреби для українських біженців.

Актриса зазначає, що на це її надихнув президент Володимир Зеленський:

Коли на Україну почали падати перші бомби, мій друг президент Зеленський встав перед обличчям агресії і став голосом нації. На запитання країн-союзників, чи хоче він поїхати, він відповів: «Мені потрібні боєприпаси, а не таксі». Будучи представницею української діаспори, я знала, що мені потрібно щось робити.

Ви також можете знати Винник завдяки фільмам «Темна вежа», «Полярний», «Захисник» та популярному серіалу «Безкрайнє небо».

1066 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: