Томмі Лі Джонс і Аарон Екхарт розкривають страшну змову в трейлері фільму «Вондер»

5 грудня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Paramount представила трейлер детективного трилера «Вондер», в якому зіграли Томмі Лі Джонс, Аарон Екхарт, Кетрін Віннік та Гізер Грем.

Події фільму слідують за Артуром Бретніком (Екхарт), параноїдальним приватним детективом з сумним минулим. Після того як Артура наймають, щоб він розслідував підозрілу смерть в містечку Вондер, він переконується в тому, що ця справа пов'язана з масштабною змовою, яка стала причиною смерті його доньки.

Сценарій трилера написав Тім Дойрон, а його режисеркою стала Ейпріл Маллен, яка працювала над супергеройським серіалом «Легенди завтрашнього дня».

Онлайн-прем'єра стрічки «Вондер» відбулася на офіційних стримінгових платформах 4 грудня. Її вихід на екрани українських кінотеатрів не планується.

Проте вже наступного тижні, з 10 грудня, ви зможете побачити Джонса в кримінальній комедії «Афера по-голлівудськи», де компанію йому складуть Роберт Де Ніро, Морган Фріман і Зак Брафф. У минулому році Джонс зіграв батька Бреда Пітта в науково-фантастичному фільмі «До зірок».

919 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...