В український прокат вийде новий фільм скандального Гаспара Ное «Вічне світло»

9 листопада 2020,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіномани, тримайтеся. Режисер скандальних стрічок «Любов» та «Екстаз» Гаспар Ное готується знову вразити наші візуальні і серцеві рецептори за допомогою свого нового відвертого фільму «Вічне світло».

Обережно, трейлер містить миготливі світлові ефекти агресивного характеру, так що хворим на фотосенситивну епілепсію не рекомендується для перегляду.

«Вічне світло» («Lux Æterna») буде одою мистецтву кіно, моди і сучасної музики. Це гіпнотична подорож тривалістю в один знімальний день серед химерних декорацій за участю улюблених актрис Ное — Шарлотти Генсбур і Беатріс Даль, які зустрічаються з сучасними відьмами, жертвами моди і власними демонами.

Спочатку цей проект повинен мав стати 15-хвилинним фешн-фільмом, який Ное знімав на замовлення бренду Saint Laurent, чиє ім'я з'являється на початку трейлера, але під час знімального процесу Ное вирішив розвинути сценарій і додати хронометраж. І в результаті на світ з'явилася 50-хвилинна кінострічка, яка була представлена ​​у позаконкурсній програмі Каннського кінофестивалю у 2019 році.

В український прокат «Вічне світло» вийде 26 листопада.

5183 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: