Перший погляд на Джейсона Тодда в образі Червоного ковпака в 3 сезоні серіалу «Титани»

27 жовтня 2020,  16:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку тижня нас вирішили порадувати не тільки першим поглядом на Джавісію Леслі в образі нової Бетвумен, а й розкрити, як в 3 сезоні супергеройського серіалу «Титани» буде виглядати Червоний ковпак.

Під маскою Червоного ковпака в нових серіях буде ховати своє обличчя Джейсон Тодд, роль якого грає актор Каррен Волтерс. Після залишення Діком Грейсоном (Брентон Твейтс) поста Робіна він став новим помічником Бетмена, а потім приєднався до Титанів.

В останній раз ми бачили Джейсона, коли він здалеку спостерігав за командою, поки вони відправляли на Теміскіру тіло Донни Трой (Конор Леслі), після чого він поїхав геть на своєму мотоциклі.

Очевидно, що з тих пір Джейсон багато пережив, раз зважився на такі кардинальні зміни і змінив особистість Робіна на особистість Червоного ковпака.

Його новий костюм складається з броні, що захищає його грудну клітку, військових штанів з накладками, червоної кофти з капюшоном, коричневої шкіряної куртки, чорних рукавичок та укріплених за допомогою металевих пластин черевиків.

На озброєнні у Червоного ковпака буде пара пістолетів, які висять у нього на стегнах. Та й мова його тіла говорить про те, що жартувати з ним не варто.

Прем'єра 3 сезону серіалу «Титани» очікується в 2021 році.

4262 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: