«Ванда/Віжен»: кого в супергеройському серіалі MCU втілює актриса Кетрін Ган?

25 вересня 2020,  17:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер супергеройського серіалу «Ванда/Віжен», чиї події відбуваються у всесвіті Marvel, показав декілька цікавих моментів за участю загадкової героїні Кетрін Ган. І уважні шанувальники коміксів вважають, що вже з'ясували, ким вона є.

Завдяки офіційним субтитрами трейлера серіалу «Ванда/Віжен» на Youtube, стало відомо, що героїню Ган звати Агнес, і фанати коміксів Marvel тут же помітили схожість цього імені з ім'ям відомої чарівниці Агати Гаркнесс.

В одній зі сцен, показаних в трейлері, ми бачимо, як Віжен (Пол Беттані) спускається з неба, зупиняє машину Агнес і посилає в її голову якийсь імпульс, після чого Агнес з жахом запитує у нього:

Я що померла?

Віжена дивує її реакція, і Агнес тут же її пояснює, розкриваючи глядачам, що вона знає набагато більше, ніж здається:

Тому що ти мертвий.

Ця сцена показує Агнес в костюмі і капелюсі відьми, які вона цілком могла одягнути на Геловін, але разом з цим такий красномовний образ може бути відсиланням до Агати Гаркнесс, могутньої відьми, яка в коміксах є ментором Ванди Максімофф (Елізабет Олсен).

А що ви думаєте з цього приводу? Агнес дійсно буде Агатою Гаркнесс за версією MCU? Діліться своїми припущеннями в коментарях.

Прем'єра серіалу «Ванда/Віжен» очікується пізніше в 2020 році.

3613 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: