Дивимося перший трейлер серіалу «Ванда/Віжен» про найбільш незвичайну пару MCU

21 вересня 2020,  13:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Disney+ вирішила порадувати нас офіційним трейлером свого очікуваного супергеройського серіалу «Ванда/Віжен», який покаже дуже дивні пригоди Ванди Максімофф та Віжена з блокбастерів Marvel.

Перший серіал від Disney+ та Marvel Studios буде міксом класичних американських ситкомів минулого століття і супергеройського екшену в дусі всесвіту MCU. У ньому Ванда Максімофф та Віжен дві могутні істоти з суперсилами живуть ідеалізованим життям подружжя в тихому передмісті, але поступово починають підозрювати, що все навколо є не таким, яким їм здається.

В образах Ванди та Віжена в серіалі повертаються Елізабет Олсен і Пол Беттані, які змінюють в трейлері багато вбрань з різних десятиліть і з'являються на екрані в костюмах Багряної відьми та Віжена з класичних коміксів.

Також трейлер представляє перший погляд на персонажа Кетрін Ган, і поки складно сказати, буде вона доброю подругою для Ванди і Віжена чи головною лиходійкою серіалу. Оскільки коли вона зустрічає Віжена на дорозі, то сміється наче зла відьма з казки «Чарівник країни Оз».

Разом з трейлером був представлений офіційний постер, який показує зіткнення двох різних реальностей наших супергероїв. Прем'єра серіалу «Ванда/Віжен» відбудеться пізніше в 2020 році.

3947 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: