Себастіан Стен та Ентоні Макі возз'єдналися на зйомках «Сокола і Зимового солдата»

16 вересня 2020,  00:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Disney+ нарешті зміг відновити зйомки 1 сезону серіалу «Сокіл і Зимовий солдат», який покаже спільні пригоди Сема Вілсона/Сокола і Бакі Барнса/Зимового солдата з кіновсесвіту Marvel.

Зрадівши поверненню на знімальний майданчик очікуваного супергеройського серіалу «Сокіл і Зимовий солдат», актор Себастіан Стен поділився новим спільним знімком з Ентоні Макі, де вони позують на безпечній відстані в період світової пандемії коронавірусу.

В описі Стен пожартував, що вони не підходять один до одного з самого початку зйомок, натякнувши на напружені відносини їхніх героїв у кадрі:

Друзі. Дотримуємося соціальної дистанції з листопада 2019 року.

Свій лайк цьому фото поставив сам Роберт Дауні мол., хоча в блокбастері «Перший месник: Протистояння» він і виступав за протилежну команду.

І хоча Стен додав до цього знімку чорно-білий фільтр, складно не помітити, що тут Макі з'являється в своєму новому костюмі костюмі Капітана Америка, і ми з нетерпінням чекаємо, коли побачимо його в кольорі (і в дії).

Також днями на знімальному майданчику серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» були помічені Емілі ВанКемп, яка грає Шерон Картер, і Жорж Сен-П'єр, який повернеться на екрани в образі колишнього агента Щ.И.Т.а Батрока. Це з ним Капітан Америка (Кріс Еванс) бився врукопашну на борту захопленого корабля Щ.И.Т.а на початку фільму «Перший месник: Друга війна».

Фотографіями зі знімального майданчика за участю ВанКемп і Сен-П'єра поділився в понеділок сайт Just Jared. Зйомки проходять в Атланті.

До пандемії планувалося, що прем'єра серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» відбудеться у серпні, а тепер вона переїхала на кінець 2020 року.

6676 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: