Двейн Джонсон сидить на троні з черепів на новому фан-арті «Чорного Адама»

10 серпня 2020,  21:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки Двейн Джонсон старанно пітніє в спортзалі, щоб зіграти антигероя Чорного Адама в майбутньому фільмі від Warner Bros., його шанувальники пітніють вдома, створюючи неймовірні фан-арти з ним в цьому образі з коміксів DC.

Черговий фан-арт супергеройське екшену «Чорний Адам», автором якого виступив діджитал-художник з ніком ultraraw26, показує антигероя Джонсона на троні в своєму чорному супергеройському костюмі, поки навколо нього розкидані людські черепи.

На прибуття Чорного Адама натякнула вирізана сцена з супергеройського фільму «Шазам!», так що їхні історії мають в майбутньому перетинатися. У тій сцені Шазам (Закарі Лівай) та його прийомні брати і сестри, які також отримали здатність ставати дорослими супергероями і супергероїнями, якраз сидять на своїх тронах у Скалі Вічності і звертають увагу на те, що один з тронів пустує.

У коміксах DC Чорний Адам найчастіше є суперлиходієм, і дуже ймовірно, що його сольник покаже, як він з суперлиходія перетворюється на антигероя.

Його режисером виступить Жауме Кольет-Серра, який зняв пригодницький фільм «Круїз у джунглях», де Джонсон також виконав головну роль.

Українська прем'єра екшену «Чорний Адам» відбудеться 23 грудня 2021 року.

965 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: