Хауме Кольєт-СерраJaume Collet-Serra

Хауме Кольєт-Серра / Jaume Collet-Serra
Народився 23 березня 1974; Барселона, Іспанія
100%
1
0%
0

Фільмографія Хауме Кольєт-Серри

Чорний Адам (2022) ... режисер
Круїз у джунглях (2021) ... режисер
Лінія горизонту (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Мрії (2018) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
The Commuter: Off the Rails (2018) ... Self
Пасажир (2018) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Мілина (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Відео з участю Хауме Кольєт-Серри

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Хауме Кольєт-Серри. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Хауме Кольєт-Серри

Написати коментар...
Написати коментар...