Рецензії, в яких згадується Хауме Кольєт-Серра

Рецензія на фільм «Чорний Адам»
Посередня супергеройська пригода Двейна Джонсона
6 грудня 2022,  20:54 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Багато років у франшизі «Форсаж» актора Двейна Джонсона жартівливо називали Галком, оскільки його фізичній формі міг би позаздрити навіть Арнольд Шварценеггер на піку своєї слави. Проте Джонсон весь цей час мріяв зіграти зовсім іншого супергероя, навіть не супергероя, а антигероя. Якого звуть Тет Адам. Він не поступається силою самому Супермену, проте рідко грає за правилами. І хоча в коміксах DC він тісно пов’язаний з Шазамом (і носить схожий костюм), на великому екрані він вирішив дебютувати сольно, щоб бути у центрі уваги. Проте чи вдалося «Чорному Адаму» увійти в топ кращих супергеройських фільмів нашого часу, чи він виявився черговим фільмом на один раз від DC?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Круїз у джунглях»
Весела амазонська пригода Двейна Джонсона та Емілі Блант
8 серпня 2021,  20:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Велична річка Амазонка, яка протікає джунглями Південної Америки, і в нашому 21 столітті, столітті глобалізації та передових технологій, залишається одним з найбільш диких та загадкових місць на нашій планеті. Її басейн займає територію понад 7 000 000 км², і багато століть відважні й амбітні мандрівники вирушали туди, щоб дізнатися секрети Амазонки і знайти її приховані скарби. А, згідно зі студією Disney, її головним скарбом є міфічне дерево, чиї прекрасні квіти мають здатність зцілювати людей від усіх хвороб. І в своєму новому пригодницькому фільмі «Круїз у джунглях» студія Disney відправляє на пошуки цього магічного дерева Двейна Джонсона і Емілі Блант. Що може піти не так...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Пасажир»
Ліам Нісон і його невдалий день
22 березня 2018,  00:01 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У свої 65 років Ліам Нісон залишається одним з провідних акторів жанру бойовик, і його останніми гучними роботами цього жанру, не рахуючи франшизи «Заручниця», стали фільми «Невідомий» і «Повітряний маршал», які зняв каталоно-голлівудський режисер Жаума Кольет-Серра. І ось вони знову возз'єднуються, щоб відправити глядачів в небезпечну поїздку на електричці, де Нісон повинен вирахувати зайвого пасажира і при цьому захистити інших, врятувати свою сім'ю і вижити самому.

Читати далі...