«Нові мутанти»: 5 ексклюзивних українських постерів кінокоміксу від Marvel

30 липня 2020,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо 5 шикарних арт-постерів очікуваного супергеройського горор-екшену «Нові мутанти», який є спін-оффом франшизи «Люди Ікс». Але на них все ще відсутня дата прем'єри.

Спін-офф режисера Джоша Буна познайомить глядачів з новою командою відважних мутантів, які володіють різними суперздібностями.

Події екранізації коміксів Marvel розвиваються в ізольованій лікарні, куди поміщають групу юних мутантів — Ільяну Распутіну/Меджік, Рані Сінклер/Вулфсбейн, Роберто да Косту/Санспот, Дані Мунстар/Міраж і Сема Гатрі/Гарматне ядро ​​— для психологічного моніторингу. Коли в лікарні починають відбуватися дивні речі, їхні здібності та їхня дружба пройдуть серйозне випробування, поки вони будуть боротися за те, щоб вибратися звідти живими.

Цих мутантів втілюють актори Аня Тейлор-Джой, Мейсі Вільямс, Генрі Зага, Блю Гант і Чарлі Гітон, які зібралися разом на нових постерах, що говорять про те, що нашим героям «прийшов час зустрітися зі своїми демонами».

Українська прем'єра «Нових мутантів» очікується 27 серпня. Сподіваємося, що вона нарешті відбудеться в цей день, не дивлячись на відсутність дати на постерах.

Дивіться також ексклюзивний фрагмент супергеройського фільму «Нові мутанти», який показує його початок і знайомить з Дані Мунстар.

1377 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: