Дивимося початок супергеройського фільму «Нові мутанти», заснованого на коміксах Marvel

24 липня 2020,  19:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В рамках віртуальної конвенції Comic-Con компанія 20th Century Studios поділилася відкриваючим епізодом свого багатостраждального супергеройського фільму «Нові мутанти», який показує передісторію супергероїні Міраж.

Супергеройський екшен-горор Джоша Буна починається з нашого знайомства з Дані Мунстар (Блю Гант), яка в майбутньому стане супергероїнею Міраж.

Вона розповідає про те, що «у корінних американців є давня приказка про те, що всередині кожної людини живуть два ведмеді, які ведуть вічну боротьбу за твою душу. Перший ведмідь втілює все хороше, як співчуття, любов і довіру, а другий є втіленням всього поганого, як страх, сором і самознищення».

Як раптом будинок Дані починає трясти, і вони з батьком змушені бігти до лісу, щоб сховатися від зловісної сили, яка напала на їхнє місто. На жаль, ця сила наздоганяє їх... і вбиває батька Дані.

Дівчина біжить щосили глибше в ліс, поки не спотикається і не втрачає свідомість після польоту стрімголов з пагорба. Вона приходить до тями вже в лікарні, де з вентиляційної шахти за нею спостерігає інша мутантка Ране Сінклер/Вулфсбейн (Мейсі Вільямс).

Батька головної героїні тут втілює Адам Біч, якого ви можете знати завдяки ролі Сліпнота в супергеройському екшені «Загін самогубців».

Українська прем'єра фільму «Нові мутанти» очікується 27 серпня.

1558 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: