Ной Сентінео зіграє в супергеройському фільмі «Чорний Адам» з Двейном Джонсоном

20 липня 2020,  22:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський екшен «Чорний Адам» з Двейном Джонсоном в головній ролі почав збирати свій каст. Ще одного супергероя в ньому зіграє зірка фільму «Всім хлопцям, яких я любила раніше» Ной Сентінео.

У фільмі «Чорний Адам» Сентінео втілить супергероя Руйнівника атомів (Atom Smasher), який в коміксах DC має здатність збільшуватися до гігантських розмірів, як це часом робить в MCU Людина-мураха. Про це минулого тижня повідомив сайт EW.

Їхні стосунки з Чорним Адамом, якого зіграє Джонсон, спершу були напруженими, але після вони стали близькими друзями, і Адам говорив в коміксах про те, що Руйнівник атомів є для нього братом, якого у нього ніколи не було.

В екранізації коміксів DC від Warner Bros. Чорний Адам буде антигероєм, так що поки складно сказати, чи буде Руйнівник атомів на його стороні, чи ж вони спочатку будуть воювати один з одним.

Режисером супергеройського сольника Джонсона, до якого актор продовжує активно готуватися, багато займаючись в спортзалі, є Жауме Кольет-Серра. Вони вже працювали з Джонсоном над пригодницьким фільмом «Круїз у джунглях» для Disney, чия прем'єра була перенесена на літо 2021 року в зв'язку з коронавірусом.

Прем'єра екшену «Чорний Адам» очікується 23 грудня 2021 року.

1525 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: