Дивимося новий трейлер супергеройського екшену «Нові мутанти» з Comic-Con

17 липня 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирішивши нагадати всім шанувальникам Людей Ікс (і актриси Ані Тейлор-Джой), що в цьому році все-таки відбудеться прем'єра супергеройського фільму «Нові мутанти», компанія 20th Century Studios поділилася в четвер у мережі його новим трейлером.

Адаптація коміксів Marvel «Нові мутанти» буде супергеройським екшен-горором, чиї події розвиваються в ізольованій лікарні, куди поміщають групу юних мутантів — Іл'яну Распутіну/Меджік, Рані Сінклер/Вулфсбейн, Роберто да Косту/Санспот, Дані Мунстар/Міраж і Сема Гатрі/Гарматне ядро ​​— для психологічного моніторингу. Коли в лікарні починають відбуватися дивні речі, їхны здібності і їхня дружба пройдуть серйозне випробування, поки вони будуть боротися за те, щоб вибратися звідти живими.

Ролі мутантів виконують актори Аня Тейлор-Джой, Мейсі Вільямс, Генрі Зага, Блю Гант та Чарлі Гітон, і в новому трейлері для Comic-Con найбільше уваги приділяється супергероїні Меджік у втіленні Тейлор-Джой, яка вміє боротися за допомогою меча з псионічної енергії.

Спостерігає за цими юними мутантами в лікарні доктор Сесілія Рейєс, яку грає актриса Алісі Брага, і вона також має суперздібності.

Українська прем'єра екшену Джоша Буна «Нові мутанти» очікується 27 серпня.

1214 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: