Новий кадр фільму «Нові мутанти» розкриває суперсили доктора Сесілії Рейєс

8 травня 2020,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо доктор Сесілія Рейєс здалася вам в трейлерах супергеройського фільму «Нові мутанти» дуже підозрілою, то інтуїція вас не підвела. Вона теж має суперздібності.

Новий кадр супергеройського горор-трилера Джоша Буна показує, що Сесілія Рейєс також є мутанткою, і її сила полягає в тому, що вона може створювати навколо предметів і людей ізолююче поле, яке в даному випадку вона використовує, щоб ізолювати п'ять юних мутантів Меджік, Вулфсбейн, Санспота, Міраж і Гарматне ядро ​​ одне від одного.

Рейєс робить це лівою рукою, поки правою затискає криваву рану на своєму животі. Чи міг її нанести хтось із юних мутантів, чи це був той страшний демон-ведмідь, залишається поки тільки здогадуватися.

У трейлері можна було побачити, як мутантка Міраж торкається до такого ж силового поля, яке створено навколо всієї лікарні, де їх тримають.

Роль Рейес виконує Алісі Брага, відома завдяки фільму «Я, легенда».

Юних мутантів втілюють актори Аня Тейлор-Джой, Мейсі Вільямс, Генрі Зага, Блю Гант і Чарлі Гітон.

В український прокат супергеройський фільм «Нові мутанти» повинен був вийти 2 квітня, але його прем'єра була перенесена в зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися його нову дату прем'єри першими.

1777 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: