«Агенти Щ.И.Т.»: промо та опис 9 серії 7 сезону «Яким я завжди був»

16 липня 2020,  11:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 9 серії фінального сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.» на наших героїв чекає абсолютна пригода у часі часова петля, де вони опинилися у небезпечній для життя пастці.

Синопсис серії під назвою «As I Have Always Been» («Яким я завжди був») тримається в таємниці (бо Marvel), але промо-ролик показує спантеличену Дейзі (Хлоя Беннет), якій, на щастя, вже краще, але тепер вона змушена проживати один і той же день знову і знову, як Білл Мюррей у фільмі «День бабака».

Схоже, що вона єдиний член команди, яка розуміє, що цей день повторюється багато разів, так що ми не раз почуємо в серії, як Дік (Джефф Ворд) каже, що «вони застрягли у часовому штормі».

У кінці промо Дейзі ділиться своїм відкриттям про часову петлю з Колсоном (Кларк Грегг), думаючи, що він їй «не повірить». Але він їй вірить і моментально перетворюється на монстра, який говорить, що він «буде дивитися на те, як всі агенти загинуть». І вони дійсно починають помирати по черзі...

Режисером цієї інтригуючої і заплутаної серії стала актриса Елізабет Генстрідж (Джемма). Її прем'єра відбудеться 23 липня за українським часом.

905 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: