Хлоя Беннет, Дав Камерон і Яна Перро зіграють в серіалі «Суперкрихітки»

9 березня 2021,  23:33 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриси Хлоя Беннет і Дав Камерон, які втілювали смертельних ворогів в серіалі «Агенти Щ.И.Т.», стануть сестрами-супергероїнями в новому супергеройському серіалі від каналу The CW «Суперкрихітки» («The Powerpuff Girls»).

Адаптація мультсеріалу «Суперкрихітки» з реальними акторами покаже пригоди трьох відважних супергероїнь, які захищають мегаполіс Таунсвілль від монстрів, лиходіїв, злих геніїв та прибульців.

Цих героїнь звати Квіточка (Blossom), Бульбашка (Bubbles) і Пелюсточка (Buttercup), і сайт Variety пише, що Хлоя Беннет втілить Квіточку, Дав Камерон зіграє Бульбашку, а роль Пелюсточки виконає театральна актриса Яна Перро.

Беннет найбільш відома завдяки ролі Дейзі Джонсон, вона ж супергероїня Тремтіння, в серіалі «Агенти Щ.И.Т.», заснованому на коміксах Marvel, який завершився в минулому році після 7 сезонів.

Камерон втілювала суперлиходійку Рубі в 5 сезоні «Агентів Щ.И.Т.», а також вона прославилася завдяки трилогії від Disney «Спадкоємці».

Перро нещодавно зіграла у бродвейській постановці «Jagged Little Pill».

Дати прем'єри у серіалу «Суперкрихітки» поки немає, оскільки ще не була знята навіть його пілотна серія. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити фотографії зі зйомок і дізнатися, коли він вийде на екрани.

1426 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: