Фан-постер фільму «Капітан Марвел 2» показує Галактуса і Людину-павука

25 червня 2020,  23:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що чекати виходу супергеройського екшену «Капітан Марвел 2» ще дуже довго, його новий епічний фан-постер вже представляє нову космічну загрозу в особі суперлиходія Галактуса.

Фан-постер другої пригоди наймогутнішою супергероїні MCU Капітана Марвел, автором якого виступає майстер фотошопу під ніком marvefx, показує Керол (Брі Ларсон) в оточенні добре знайомих їй героїв Ніка Ф'юрі (Семюел Л. Джексон), Талоса (Бен Мендельсон), Йон-Рогга (Джуд Лоу), а також Пітера Паркера (Том Голланд), який напевно знову відправився в космос зайцем.

Тим часом над ними височіє зловісна тінь суперлиходія Галактуса, могутньої космічної сутності, яка в коміксах Marvel поглинає для підтримки своєї життєвої сили цілі планети.

З огляду на сцену після титрів блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому», яка розкрила, що Ф'юрі весь цей час заміняв на Землі Талос, а справжній Ф'юрі відправився борознити простори всесвіту вірогідно з Капітаном Марвел, то дуже навіть ймовірно, що історія Людини-павука якимось чином ще перетнеться з історією Капітана Марвел.

А що ви думаєте з цього приводу? Чи відправиться Пітер Паркер зупиняти нову космічну загрозу разом з Керол Денверс та Ніком Ф'юрі? Пишіть в коментарях.

Українська прем'єра фільму «Капітан Марвел 2» очікується 7 липня 2022 року.

4423 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: