«Стара гвардія»: Шарліз Терон поділилася промо-роликом про свою безсмертну героїню

22 червня 2020,  23:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Шарліз Терон опублікувала в соцмережах промо-ролик супергеройського екшену від Netflix «Стара гвардія», який розкриває масу цікавих деталей про її героїню на ім'я Енді.

У фільмі «Стара гвардія», режисеркою якого виступає Джина Прінс-Байтвуд, Терон втілює лідера відважної команди безсмертних воїнів, які стоять на захисті нашого світу від сил зла.

В описі до промо Терон представила свою героїню просто:

Андромаха з Скіфії, але ви можете звати її Енді.

Отже, давайте познайомимося з нею ближче.

Енді каже в промо-ролику, що вона «занадто стара», і це неспроста, оскільки вона з'явилася на світ ще в 5 тисячолітті до нашої ери (англ. BCE), і, як показує новий постер, вже точно не пам'ятає свій рік народження. Її батьківщиною є західно-азіатські степи, а її перша смерть сталася в 4700 році до нашої ери.

Рід занять Андромахи: революціонерка, мисливиця за головами та солдат, а улюбленою зброєю нашої героїні є важка сокира під назвою Лабріс, яку, згідно зі стародавніми міфами, використовував давньогрецький бог Зевс.

Енді володіє всіма відомими людям мовами, що дозволяє їй влитися в натовп в будь-якому куточку світу, але, як розкриває промо-ролик, вона не завжди була в тіні у давні часи люди поклонялися їй, як богині.

На Netflix прем'єра екшену «Стара гвардія» відбудеться 10 липня.

2259 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: