«Агенти Щ.И.Т.»: подорож в минуле і теорія мультивсесвіту у фрагменті 7 сезону

20 травня 2020,  12:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ласкаво просимо в минуле! За тиждень до прем'єри фінального сезону супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.» компанія Marvel поділилася його першим фрагментом, який показує нашу команду в 1931 році.

У 7 сезоні «Агентів Щ.И.Т.» наші герої відправляться в Нью-Йорк 1931 року, щоб врятувати Гідру та майбутнє. І щоб це зробити, їм потрібно діяти обережно.

В першому фрагменті ми бачимо Колсона (Кларк Грегг), Дейзі (Хлоя Беннет), Мака (Генрі Сіммонс) і Діка (Джефф Ворд) в костюмах того часу, які з подивом йдуть вулицями та розглядають невідомий для них світ 30-х років.

У них важлива місія, тому Дейзі каже, що вона переживає щодо ефекту метелика, коли найменша зміна в минулому може кардинально змінити майбутнє, чого вони зовсім не хочуть, і тут Дік згадує теорію мультивсесвіту, яку ми вже чули в блокбастері «Месники: Завершення». Згідно з нею, зміни в минулому призводять до створення безлічі паралельних всесвітів.

Але в результаті герої сходяться на теорії по те, що час нагадує річку зі стрімкою течією, яка звучала у фільмі «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього»: якщо кинути туди кілька гілочок, то течія все одно їх закрутить і відправить в потрібному напрямку. Так що не варто боятися брати участь у подіях 30-х років, поки вони не збираються робити щось гучне.

Прем'єра 7 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.», де також повернуться Мей (Мінг-На), Сіммонс (Елізабет Генстрідж), Фітц (Йен де Кестекер) та Йо-Йо (Наталія Кордова-Баклі), відбудеться 28 травня за українським часом.

1787 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: