«Вартові Галактики»: Небула нагадує ситха на ранньому концепт-арті, натхненному всесвітом «Зоряні війни»

14 травня 2020,  12:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Дня «Зоряних воєн», який у всьому світі святкують 4 травня, художник Marvel Studios Енді Парк поділився з шанувальниками Вартових Галактики концепт-дизайном Небули, який він зробив для першого фільму.

В описі до малюнка, на якому Небула (Карен Гіллан) постає в футуристичному чорному костюмі з яскраво вираженими плечима і коміром, художник розповів, що тоді він «ще мало знав про цю суперлиходійку», тому для створення її костюму шукав натхнення у світі «Зоряних воєн».

Парк представив Небулу «лордом ситхів», і вийшов ось такий темний образ, де не вистачає тільки шолома в стилі Кайло Рена.

Як вам така Небула? Залишайте свої враження в коментарях.

Ця героїня пройшла довгий шлях від суперлиходійки до члена Вартових Галактики, а після клацання свого батька Таноса (Джош Бролін) й зовсім приєдналася до Месників та допомагала їм боротися зі злом 5 років. В останній раз ми бачили її у кінці блокбастера «Месники: Завершення», де вона вбила себе з минулого, взяла участь в битві з армією Таноса і вирушила в нову подорож з Вартовими і Тором (Кріс Гемсворт).

Відомо, що в майбутньому Небула повернеться в блокбастері «Вартові Галактики 3», який зніме режисер Джеймс Ганн.

Читайте також: Ранній концепт-арт фільму «Вартові Галактики» розкриває альтернативний грим Гамори.

2016 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: