Дивимося новий трейлер супергеройського серіалу «Старгьорл» від DC Universe

13 травня 2020,  15:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс DC Universe представив свій трейлер супергеройського серіалу «Старгьорл», який також буде виходити на телеканалі The CW.

Серіал «Старгьорл», заснований на коміксах DC, розповість про пригоди 15-річної школярки Кортні Вітмор (Брек Бессінджер), яка знаходить космічний посох супергероя Стармена (Джоел МакГейл) і перетворюється на супергероїню нового покоління. Тепер їй належить зібрати свою команду, щоб врятувати світ від суперлиходіїв з Товариства Несправедливості.

Новий трейлер розкриває, що після смерті Стармена пройшло 10 років, а також представляє нове Товариство Справедливості Америки під керівництвом Кортні, куди увійдуть Бет Чейпл/Доктор Мід-Найт (Анжеліка Вашингтон), Рік Тайлер/Годинникар (Кемерон Джеллман) та Іоланда Монтез/Дика кішка (Івет Монреаль).

Допомагати Кортні і юним супергероям в їхній нелегкій боротьбі буде вітчим головної героїні Пет (Люк Вілсон), який був помічником Стармена, а тепер зібрав гігантського робота, що нагадує Халкбастера з MCU.

Перша серія серіалу «Старгьорл», який придумав творець хітових серіалів про супергероїв «Флеш» і «Титани» Джефф Джонс, вийде на телеекрани 19 травня за українським часом.

1804 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: