Джефф ДжонсGeoff Johns

Джефф Джонс / Geoff Johns
Народився 25 січня 1973; Детройт, Мічіган, США
100%
1
0%
0

Фільмографія Джеффа Джонса

Шазам! Лють богів (2022) ... продюсер
Супермен і Лоїс (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Диво-жінка 1984 (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист (и сюжет)
Thomas/Batman (2020) ... сценарист (персонажи)
Старгьорл (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Хижі пташки та фантастична Харлі Квін (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Бетвумен (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Шазам! (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Відео з участю Джеффа Джонса
Зображення Джеффа Джонса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джеффа Джонса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джеффа Джонса

Написати коментар...
Написати коментар...