З'явився епічний фан-постер супергеройського екшену «Шан-Чі і легенда десяти кілець»

1 травня 2020,  23:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майстер бойових мистецтв Шан-Чі зустрічається з Мандарином на фан-постері супергеройського фільму від Marvel Studios «Шан-Чі і легенда десяти кілець».

Фільм «Шан-Чі і легенда десяти кілець», який вийде на екрани після сольника Чорної вдови, представить нового азіатського супергероя на ім'я Шан-Чі. Він дебютував в коміксах в 1973 році і чудово володіє різними східними бойовими мистецтвами, через що його прозвали майстром кунг-фу.

Епічний фан-постер від художника ApexForm показує актора Сіму Лю в образі нового супергероя всесвіту Marvel Шан-Чі, тоді як над ним височіє Тоні Люн Чу Вай в ролі суперлиходія Мандарина, лідера терористичної організації «Десять кілець». Справжнього, а не того, який з'явився у фільмі «Залізна людина 3».

Також в цьому екшені зіграє Аквафіна, але вона відсутня на фан-постері з тієї простої причини, що Marvel Studios поки тримають її героїню в строгому секреті.

Режисером проекту є Дестін Креттон, який зняв біографічну драму «Судити по совісті», що вийшла в українських кінотеатрах на початку року.

У зв'язку зі світовою пандемією COVID-19 прем'єра екшену «Шан-Чі і легенда десяти кілець» переїхала з лютого на 6 травня 2021 року.

2230 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: