«Месники: Завершення»: розкрита нова пасхалка про Тоні Старка, яку ми усі пропустили

14 квітня 2020,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський блокбастер «Месники: Завершення» став головним фільмом десятиліття і, здається, вже був досліджений шанувальниками коміксів кадр за кадром, але навіть найуважніші з них пропустили ще одну пасхалка про Тоні Старка.

На вихідних компанія Marvel Studios опублікувала у Twitter колаж з двох цікавих кадрів зі своїх фільмів, обидва з яких пов'язані з Тоні Старком.

Перший з них був узятий з першої «Залізної людини» і показує арк-реактор Тоні (Роберт Дауні мол.), який Пеппер (Гвінет Пелтроу) помістила в скляний куб і з любов'ю підписала: «Доказ того, що у Тоні Старка є серце».

Другий кадр з фільму «Месники: Завершення» показує руки Месників, які зібралися в коло перед своєю небезпечною подорожжю у минуле, щоб добути Камені Нескінченності і виправити те, що накоїв Танос (Джош Бролін).

І тепер неможливо не побачити, що руки наших супергероїв в червоних рукавичках розташовані в кадрі саме так, щоб візуально відсилати до арк-реактору Тоні, який він носив у своїх грудях і який Пеппер відправила на похоронах вниз по річці в пам'ять про нього.

Тобто Marvel Studios знову довели, з якою неймовірною старанністю вони підходять до кожного свого фільму.

31400 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: