«Вічні»: Анджеліна Джолі стає супергероїнею Теною на новому фан-арті

6 квітня 2020,  18:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чарівний фан-арт супергеройського екшену «Вічні» показує зірку «Чаклунки» Анджеліну Джолі в образі супергероїні-богині Тени в золотом костюмі, натхненному коміксами Marvel.

На малюнку художника carlosgzz03 Джолі сяє в футуристичних золотих обладунках, які трохи нагадують новий костюм Диво-жінки, і з довгим плащем багряного кольору за плечима.

У правій руці супергероїня тримає спис, який в коміксах є її улюбленою зброєю, а її голову прикрашає неймовірна корона.

Костюм Тени в фільмі буде дуже відрізнятися від костюма з коміксів, що ми бачимо нижче. На закулісних фотографіях «Вічних» Джолі з'явилася в білому костюмі з золотими вставками у вигляді обладунків, але поки складно сказати, як її костюм буде виглядати у підсумку, оскільки у фільмах Marvel на костюми супергероїв часто накладають спецефекти.

Будучи однією з Вічних, раси безсмертних істот, Тена володіє супершвидкістю і суперсилою, може швидко регенерувати, вміє літати, створювати ілюзії, контролювати чужий розум, а також володіє телекінезом, телепатією і телепортацією.

Нещодавно прем'єра супергеройського екшену «Вічні», над яким працює режисерка Хлоя Чжао, переїхала в зв'язку з коронавірусом на 11 лютого 2021 року.

4193 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: