«Вічні»: Анджеліна Джолі в супергеройському костюмі на нових фото зі зйомок

17 лютого 2020,  21:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові фотографії зі знімального майданчика супергеройського екшену від Marvel Studios «Вічні» представляють перший (і вельми розмитий) погляд на Анджеліну Джолі в її білому супергеройському костюмі.

Фільм «Вічні», режисеркою якого виступає Хлоя Чжао, познайомить нас з новою командою супергероїв з коміксів Marvel расою безсмертних істот, які жили на Землі, творили її історію і цивілізації та захищали людство від Девіантів, іншої раси іншопланетян.

Джолі зіграє в цьому супергеройському екшені Тену, одну з Вічних, і на нових фотографіях зі зйомок, якими поділився сайт Daily Mail, вона постає в світлій перуці та біло-золотому супергеройському костюмі.

Папарацці зняли Джолі разом з її колегами Джеммою Чан і Браяном Тайрі Генрі, які також були в своїх супергеройських костюмах. Вони грають Вічних, яких звуть Серсі та Фастос. У Серсі буде зелений костюм, а у Фастоса — синій.

Зйомки цього епізоду проходили на пляжі в Іспанії, і на фотографіях, де актори показані без наближення, поруч з ними можна побачити великі уламки чи то метеорита, чи то розбитого космічного корабля. Поки залишається лише гадати, чи будуть події цієї сцени відбуватися десь на Землі, чи вони перенесуть нас на іншу планету.

Українська прем'єра екшену «Вічні» очікується 5 листопада.

15784 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: