Війні Marvel і DC прийшов кінець: Диво-жінка та Капітан Марвел подружилися на «Оскарі»

29 лютого 2020,  01:04 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «Диво-жінка» Галь Гадот опублікувала в мережі дві кумедні фотографії з собою і колегою по супергеройському цеху Брі Ларсон, зроблені за лаштунками 92-ї церемонії нагородження премії «Оскар».

Історія суперництва Marvel і DC стара, як наш світ, але Гадот і Ларсон не хочуть воювати між собою і швидко зуміли подружитися, що підтверджують ці дві нові фотографії з «Оскара», якими обидві актриси поділилися в своїх соціальних мережах з наступним підписом:

Любіть, а не воюйте.

У вечір церемонії актриси вийшли разом на сцену в компанії зірки фільму «Чужий» Сігурні Вівер і сказали, що всі жінки є супергероїнями.

Звичайно, про кросовер за участю Капітана Марвел і Диво-жінки ми можемо тільки мріяти, а ось надія на те, що ми коли-небудь побачимо Ларсон і Гадот в спільному проекті на великому екрані, після таких зізнань у любові одна одній в соцмережах здається тепер цілком реальною.

У минулому році Ларсон зіграла одразу в двох супергеройських блокбастерах від Marvel Studios «Капітан Марвел» та «Месники: Завершення», а вже в червні ми знову зможемо побачити Гадот в образі відважної амазонки в її другому сольному екшені від DC «Диво-жінка 1984».

2292 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: