«Оскар-2020»: як Капітан Марвел і Диво-жінка зустрілися з Ріплі з «Чужого»

10 лютого 2020,  16:47 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Брі Ларсон і Галь Гадот, відомі завдяки ролям супергероїнь Капітан Марвел та Диво-жінка, вийшли разом на сцену під час 92-ї церемонії нагородження премії «Оскар», щоб вручити дві статуетки.

Одним з найбільш пам'ятних моментів минулої церемонії, яка відбулася в Лос-Анджелесі 9 лютого, стала поява на сцені двох супергероїнь Ларсон і Гадот в компанії легендарної актриси Сігурні Вівер, яка прославилася завдяки втіленню Ріплі у франшизі «Чужий».

Зірки блокбастерів «Капітан Марвел» і «Диво-жінка» подякували Вівер за те, що «вона проклала їм шлях» в жанрі науково-фантастичний екшен, і сказали, що «кожна жінка є супергероїнею».

Разом актриси представляли переможців одразу в двох музичних номінаціях: Найкращий композитор і Найкраща пісня.

У першій категорії «Оскар» отримала ісландська композиторка Хільдур Гуднадоттір, яка створила музику до фільму «Джокер».

А нагороду за Найкращу пісню з собою до Великої Британії заберуть Елтон Джон і Берні Топін, які написали пісню «(I'm Gonna) Love Me Again» до байопіку «Рокетмен», що розповідав про життя Елтона Джона.

Це вже не перший раз, коли церемонії нагородження радують глядачів подібними кросоверами на сцені. У 2017 році Гадот вручала «Золотий глобус» разом з Крісом Гемсвортом, виконавцем ролі Тора і колегою Ларсон по всесвіту Marvel.

Повний список переможців премії «Оскар-2020».

3083 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: