Олівія Колман стає королевою Єлизаветою II в тизері 3 сезону серіалу «Корона»

20 вересня 2019,  17:30 | Новини серіалів

На початку року Олівія Колман отримала «Оскар» за втілення королеви Анни у фільмі «Фаворитка», а тепер актриса зіграє зрілу королеву Єлизавету II в 3 сезоні історичної драми «Корона».

У своєму 3 сезоні хітовий серіал «Корона» здійснить подорож у часі і покаже наступний період правління королеви Великої Британії Єлизавети II, який триватиме з 1964 по 1977 рік. Тому тепер ролі королеви Єлизавети II, її чоловіка принца Філіпа та її сестри принцеси Маргарет замість Клер Фой, Метта Сміта і Ванесси Кірбі виконуватимуть Колман, Тобайас Мензіс та Хелена Бонем Картер.

В тизер-трейлері (див. вище) Єлизаветі показують її новий портрет для марок, що демонструє перетворення Її Величності з молодої жінки на, як вона сама себе критично називає, «старого кажана». І після додає, що «зі змінами нічого не можна вдіяти, з ними просто потрібно жити далі».

Нижче на нових кадрах можна побачити Єлизавету у втіленні Колман разом з її улюбленими собачками коргі та в компанії свого чоловіка принца Філіпа. А на третій фотографії щаслива принцеса Маргарет танцює на прийомі разом зі своїм чоловіком Ентоні Армстронгом Джонсом, якого грає Бен Деніелс.

Також тизер розкриває, що прем'єра нових серій «Корони» відбудеться 17 листопада.

1719 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: