Вийшов епічний трейлер фільму «Захар Беркут» з Робертом Патріком та Алексом МакНіколлом

19 вересня 2019,  14:15 | Новини фільмів

«Це наша земля, ми — вільний народ!» Українська студія FILM.UA поділилася повноцінним трейлером свого масштабного проекту «Захар Беркут», заснованому на однойменній повісті Івана Франка.

Події фільму розгортаються в 1223 році, коли монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі кілька місцевих мисливців — брати Максим та Іван Беркути — потайки пробираються в табір і звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід в горах. Однак невелика громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити численного ворога.

Захара Беркута втілює зірка фантастики «Термінатор 2: Судний день» Роберт Патрік, а ролі братів Беркутів, його синів, виконують Алекс МакНіколл і Рокі Майєрс.

Головну героїню цієї історії — войовничу лучницю Мирославу, в яку закохується Максим, — грає актриса Поппі Дрейтон. У трейлері кажуть, що Мирослава є донькою Тугара Вовка, але після знайомства з Максимом дівчина приєднується до боротьби жителів Карпатських гір за свободу.

В кінотеатри України історичний бойовик «Захар Беркут», який знімають режисери Ахтем Сеітаблаєв та Джон Вінн, прибуде 10 жовтня.

3312 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: