Pianoбой та Open Kids записали саундтрек до українського фентезі «Поліна і таємниця кіностудії»

21 серпня 2019,  17:39 | Оновлення

Вийшло в світ відео на пісню Pianoбой «Ніхто не сам». Композиція стала частиною музичного супроводу українського фільму «Поліна і таємниця кіностудії», що вже завтра, 22 серпня виходить на великі екрани.

Спеціально для нього Дмитро Шуров (Pianoбой) разом з гуртом Open Kids записали оригінальний саундтрек.

Пісня «Ніхто не сам» передає настрій стрічки, розповідаючи про часом непрості пошуки себе та свого місця у житті.

Ця пісня – щира думка людини, яка шукає себе в цьому світі. Тільки пройшовши крізь всі випробування, йдучи весь час за своїм сонцем, ти здатен зрозуміти, хто ти і для чого тут. Коли я створював пісню, я надихався моїми улюбленими ліричними саундтреками до культових діснеївських мультфільмів - Lion King, El Dorado, Русалонька. Ця пісня також є міксом живих аналогових інструментів - рояля, оркестру - та сучасного продакшну. Саме такий підхід багато використовується у новому альбомі Pianoбой, який вийде восени.

розповідає Дмитро Шуров

Автором музики став сам Дмитро, тоді як до створення тексту разом з ним долучилися відома українська поетеса Катерина Бабкіна, а також педагог та поетеса Катерина Галенко.

Кліп на пісню «Ніхто не сам» – це поєднання епізодів із фільму зі зйомками Шурова та дівчат з гурту Open Kids на студії звукозапису FILM.UA.

Нам дуже приємно долучитися до настільки вагомої події в світі українського кінематографа! Адже створити саундтрек для фільму, де зіграв легендарний Жан Рено – це нагорода для будь-якого артиста.

зазначає учасниця гурту Лера Дідковська

Юрій Петров, продюсер групи Open Kids, так коментує цей проект:

Спільний трек із Дмитром Шуровим для фільму за участю Жана Рено – це дуже хвилююча та відповідальна робота для усієї команди Open Kids, і ми сподіваємося, що все вийде й наша спільна робота дасть круті результати.

Ми дуже раді тому, що українське кіно розвивається такими темпами, долучає великих акторів з-за кордону, знімає настільки якісні роботи, як «Поліна», і ми вдячні, що можемо бути причетними до цієї неймовірної роботи.

діляться враженнями юні артисти з Open Kids

3834 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: