Постер і дата виходу українсько-французького фільму «Поліна і таємниця кіностудії» з Жаном Рено

14 січня 2019,  22:35 | Оновлення

Команда повнометражного пригодницького фентезі «Поліна і таємниця кіностудії» режисера Оліаса Барко презентувала офіційний постер стрічки. Захоплюючі пригоди по той бік екрану в компанії світових кінозірок розпочнуться вже з 27 червня.

Головні ролі у стрічці виконали Поліна Артеменко, Жан РеноЛеон»), Віржіні ЛедуаєнПляж»), Едуар БерАстерікс і Обелікс»), Северія ЯнушаускайтеВавілон-Берлін»), Василь ВірастюкПригоди S Миколая») та інші.

Оператором виступив триразовий лауреат премії «Сезар»Тьєррі Арбогаст, відомий багаторічним співавторством з Люком Бессоном.

Про що кіно: Поліна нічого не знає про своє минуле і долю батьків. Вона живе в будинку зі злою тіткою і двоюрідним братом. Ті таємно планують позбутися дівчинки в день її народження, щоб отримати таємничу спадщину – кіностудію. Поліні вдається втекти, і вона вирушає в чарівну подорож на пошуки правди про свою сім’ю.

Зйомки пригодницького фентезі «Поліна і таємниця кіностудії», спільного виробництва Kinorob (Україна) та WILD TRIBE FILMS (Бельгія, Франція) за підтримки Державного агентства України з питань кіно, пройшли в Україні восени 2015 року. Основною знімальною локацією стала кіностудія FILM.UA та її натурний майданчик.

1941 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: