Джеймс Кемерон привітав екшен «Месники: Завершення» із затопленням його «Титаніка»

9 травня 2019,  22:59 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли новий супергеройський екшен від Marvel Studios «Месники: Завершення» обійшов за зборами легендарний фільм-катастрофу «Титанік», режисер Джеймс Кемерон вирішив привітати супергероїв з їхнім «дивовижним досягненням».

На минулих вихідних блокбастер «Месники: Завершення» за рекордні терміни переступив рубіж в 2 мільярди доларів і залишив позаду «Титанік» з його значним бокс-офісом в $2,187 млрд.

На честь цього Кемерон зробив офіційну заяву, яку розмістили на картинці, де емблема марвелівських «Месників» топить його «Титанік»:

Кевіну [Файгі] та усім в Marvel, айсберг потопив справжній «Титанік». Знадобилися «Месники», щоб потопити мій «Титанік». Ми всі тут в Lightstorm Entertainment салютуємо вашому дивовижному досягненню. Ви показали, що кіноіндустрія не тільки жива і здорова, але і є найбільш величною, аніж будь-коли!

Щоб стати найуспішнішим фільмом усіх часів блокбастеру «Месники: Завершення» залишилося обійти тільки «Аватара», який заробив у світовому прокаті $2,788 млрд.

На сьогоднішній день збори нового творіння братів Руссо складають $2,295 млрд, і оскільки їхній екшен дійшов до $2 млрд всього за 11 днів, а «Аватар» за 47, то вже скоро Кемерон знову буде вітати «Месників» з тим, щовони його обійшли.

Квитки на сеанси «Месники: Завершення» ви знайдете в нашій афіші.

2285 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: