Сара Мішель Геллар відсвяткувала 22-річчя серіалу «Баффі»

13 квітня 2019,  00:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У березні культовому серіалу «Баффі – переможниця вампірів» виповнилося 22 роки, і на честь цього виконавиця головної ролі Сара Мішель Геллар згадала, що її спочатку взяли у цей серіал на зовсім іншу роль.

Першу серію фентезійного серіалу «Баффі – переможниця вампірів» показали на американському телеканалі The WB весною, 10 березня 1997 року, і з тих пір він став культовим зокрема завдяки своїй сильній головній героїні — юній дівчині Баффі, яка є переможницею вампірів, володіє величезною силою та гумором і після уроків бореться зі злом.

Через 22 роки після прем'єри серіалу Геллар, яка грала Баффі протягом 7 сезонів, згадала цю знакову для себе дату в Instagram, сердечно подякувавши старим і новим шанувальникам свого серіалу та героїні:

Очевидно, що березень є знаковим місяцем у моєму житті. 22 роки тому в цей день на маловідомому каналі The WB дебютував серіал, який змінив моє життя. Всім, хто повірив у мене і в серіал, велике спасибі. І всім шанувальникам, які дивилися з самого початку, і тим, хто дивиться його тільки зараз, дякуємо, що робите цей серіал і цю героїню актуальною. Я безмежно вдячна бути вашою обраною. (Хоча спочатку мене вибрали грати Корделію, лол).

На щастя, творець серіалу Джосс Відон вчасно помітив, що Геллар більше підходить роль Баффі, а Корделію в результаті блискуче зіграла Харізма Карпентер.

У майбутньому Геллар виконає головну роль у драматичному міні-серіалі «Іноді я брешу», чия прем'єра швидше за все відбудеться в 2020 році.

2157 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: