Сара Мішель Геллар зіграє в міні-серіалі «Іноді я брешу»

3 березня 2019,  02:48 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Баффі – переможниця вампірів» Сара Мішель Геллар повертається на телебачення, щоб зіграти головну роль у міні-серіалі «Іноді я брешу» з інтригуючим сюжетом.

Драма «Іноді я брешу» («Sometimes I Lie») буде екранізацією дебютного роману журналістки Еліс Фіні. Вона розповість про молоду жінку Ембер Рейнольдс, яка прокидається в лікарні і не може ні рухатися, ні говорити, ні відкрити свої очі. Але вона може чути все, що відбувається навколо, і оточуючі не знають про це. Жінка не пам'ятає, що з нею сталося, але підозрює, що в цьому замішаний її чоловік. Розповідь серіалу буде об'єднувати теперішнє з флешбеками про минуле героїні, поки не буде розкрита таємниця.

Геллар втілить Ембер і буде продюсувати цей проект разом з Еллен ДеДженерес, про що актриса особисто повідомила в соцмережах:

Як це хвилююче! Я прочитала цю книгу за один присід і відразу знала, що повинна це зробити. І як мені пощастило, що Еллен погодилася зі мною. #ІнодіЯБрешу... але не про це.

Книгу Фіні адаптує для телебачення Робін Свікорд, яка була номінована на премію «Оскар» за сценарій до фільму «Загадкова історія Бенджаміна Баттона».

Для Геллар роль в «Іноді я брешу» буде першою великою серіальною роллю після ситкому «Божевільні», де вона зіграла дочку Робіна Вільямса. А за кілька років до нього актриса знімалася в серіалі «Двійник», де втілила сестер-близнючок з різними життєвими історіями.

1957 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: