12 нових кадрів з другого тизер-трейлера «Аладдін»

12 лютого 2019,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головним моментом нового тизер-трейлер пригодницького фентезі «Аладдін» від студії Disney стала поява Джіні, але ми вирішили розібрати його по кадрах і дізнатися, що ще цікаво він нам розкрив.

Рімейк «Аладдін» від культового британського режисера Гая Річі розповість про вуличного злодія Аладдіна, прекрасну принцесу Жасмін і чарівника Джіні, які разом борються зі злим візиром Джафаром, чиєю метою є захопити владу в султанаті.

Другий тизер-трейлер фільму йде всього одну хвилину, але він встиг показати нові моменти з усіма перерахованими вище персонажами.

Джафар (Марван Кензарі) і його балакучий папуга Яго, який поки мовчить в трейлерах, стоять перед чарівною печерою.

Аладдін (Мена Массуд) та його вірна мавпочка Абу готуються зайти в чарівну печеру.

Вхід у печеру зроблений у вигляді гігантської голови тигра, як в мультфільмі, і починає світитися, коли до неї підходить Аладдін.

Далі нам показують чарівний вид палацу султана на заході сонця (або на світанку), поки повз нього пролітає Яго.

Ще один спільний план присвячений яскравому святкуванню у місті, де беруть участь люди в кольорових костюмах і навіть слони.

Принцеса Жасмін (Наомі Скотт) спускається сходами палацу у своєму новому рожевому вбранні, якого у неї не було в мультфільмі. За нею можна побачити її улюбленого ручного тигра на прізвисько Раджа.

На цьому кадрі, схоже, Аладдін кинув Перстень Всевладдя у вулкан в Мордорі... Або намагається втекти з чарівної печери, що повстала проти нього, після того як дехто (не будемо показувати на Абу пальцями) торкається заборонених скарбів.

Аладдін вперше тре чарівну лампу, і з неї починає з'являтися синій дим, який незабаром перетвориться на Джіні.

Джіні точно знає, як вразити своєю появою. Але якщо відволіктися від яскравого синього світла, то поруч з Аладдіном можна побачити легендарний літай-килим, який вміє спілкуватися за допомогою знаків.

Новий Джіні буде дуже м'язистим, чи не так?

А ось і сам Джіні (Вілл Сміт) у своєму синьому образі! Але зачекайте, тільки нам здається дивним обличчя Сміта, ніби його не дуже вміло поєднали з тілом за допомогою комп'ютерної графіки?

Як вам таке втілення улюбленого багатьма з дитинства героя? Зможете до нього звикнути? Чи все-таки перебір з комп'ютерною графікою?

Також у казці з'являться актори Біллі Магнуссен (принц Андерс), Назім Педрад (служниця Далія), Нуман Аджар (Хакім) і Навід Негабан (Султан).

В український прокат «Аладдін» прибуде навесні, 23 травня.

2174 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: