Маша Єфросиніна отримала срібну кнопку від Youtube і розповіла, як до цього прийшла

9 січня 2019,  20:38 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2019 році українська телеведуча і актриса Маша Єфросиніна вже встигла підкорити одну вершину кількість підписників, які дивляться її блог на сайті Youtube, перевалило за 100 тисяч.

Єфросиніна поділилася спільною фотографією зі срібною кнопкою від сайту Youtube, яку вручають за 100 тисяч підписників, в соцмережах кілька годин тому і розповіла, що їй було непросто зважитися на створення свого каналу:

Коли в твоєму послужному списку десятки телепроектів, два «Телетріумфи» (чи три, не пам'ятаю), рейтинги, які перевершували всі мислимі й немислимі норми (наприклад, фінал «Фабрики зірок 3» у 2009 році дивилося більше половини країни)... то створення свого каналу на Ютьюб — справа стрьомна! Перш за все, психологічно!

Вона зареєструвала свій канал у 2014 році, а знімати для нього різні відео у форматі інтерв'ю, оглядів та блогу почала тільки у 2018.

Що ж в результаті спонукало успішну телеведучу стати відеоблогером? Жінки, яких вона прагне надихати:

Ніяк не наважувалася не могла знайти в собі розуміння, навіщо мені це робити, адже можна один раз з'явитися в телешоу, і це, одним махом, за масштабом прирівняється до мільйона моїх канальчиків. Спусковим механізмом став мій виступ рік тому перед півторатисячною жіночою аудиторією! На моє запитання: «Ви більше стежите за мною по теледіяльності чи по соціальній?», майже весь зал закивав на друге! «Ви так більше наша! Наша Маша!» пролунало звідусіль!

Так її канал отримав свою назву Ваша Маша.

Останні 10 місяців телеведуча знімає нове відео раз на два тижні, і допомагає їй у цьому «супер невелика команда молодих людей».

Найбільше у створенні власного блогу Єфросиніній подобається те, що її відео «ніхто не може відредагувати, заборонити або назвати неформатом», і що робота над ним дуже сильно мотивує її рухатися вперед та знімати нові цікаві та корисні відео:

Ці перші сто тисяч підписників означають для мене не вашу відданість якомусь телеканалу чи запалу кнопку на домашньому пульті, а бажання дивитися саме те, що робимо ми з моїми божевільними ютьюберами-однодумцями! І це круто! Це не дає розслаблятися, штовхає мене, як «зеленого» новачка почуття, що мотивує краще за будь-яку винагороду.

Наприкінці посту вона подякувала своїм підписникам за їхню увагу і жвавий інтерес до її каналу:

Спасибі вам за інтерес і довіру я сама підписана тільки... на себе, тому знаю, що кожен підписник в Ютьюбі на вагу золота. Або срібла, як ця моя перша срібна кнопка від @youtube.

А ви дивитеся Машин блог? Пишіть у коментарях.

Цієї зими Єфросиніна зіграла одну з центральних ролей в українському фільмі «Пригоди S Миколая», який ви все ще можете застати в кінотеатрах.

2110 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: