Перший погляд на найкращу подругу Капітана Марвел

8 вересня 2018,  16:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У супергеройському екшені «Капітан Марвел» буде представлена мати першої жіночої інкарнації Капітана Марвел з коміксів, яка також буде близькою подругою пілота Керол Денверс.

Новий кадр фільму «Капітан Марвел», який на цьому тижні був опублікований журналом EW, представляє героїню на ім'я Марія Рамбо, пілота Військово-повітряних сил США з позивним Фотон.

У коміксах Marvel Марія є матір'ю супергероїні Моніки Рамбо, яка спочатку була відома як Капітан Марвел, а зараз взяла собі псевдонім Спектр.

Журнал EW зазначає в описі до кадру, що у фільмі Марія буде «матір'ю-одиначкою маленької дівчинки», явно відсилаючи до Моніки. А свій позивний Фотон Марія отримала на честь другого супергеройського імені її доньки.

Роль Марії виконує актриса Лашана Лінч («Атлантида», «Шпана 3»).

У фільмах MCU найкращі друзі супергероїв часто й самі отримують суперздібності і стають або супергероями, або суперлиходіями, як Джеймс Роудс/Бойова машина (Дон Чідл), Бакі/Зимовий солдат (Себастіан Стен) та Сем Вілсон/Сокіл (Ентоні Макі). Так що цілком ймовірно, що в майбутньому Марія поповнить цей ряд і візьме безпосередню участь у порятунку світу.

Єдине, що може цьому перешкодити, так це те, що події сольника Капітана Марвел (Брі Ларсон) розгортатимуться в 1990-х, тобто у наш час Марії буде за 50. Зате в майбутньому до Месників цілком може приєднатися її дочка Моніка, якій в період Війни нескінченності буде десь 25-30 років.

Нижче ви також можете побачити нові кадри з Керол в формі військового пілота та в її класичному супергеройському костюмі.

«Капітан Марвел» прибуде в українські кінотеатри 7 березня 2019 року.

4012 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: