Новий тизер 3 сезону «Слуга народу» виступає проти вирубки українських лісів

7 вересня 2018,  22:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Василь Голобородько виховує у корумпованого губернатора любов до природи в новому розширеному тизері 3 сезону політично-сатиричного серіалу «Слуга народу», який вийшов сьогодні.

Відео показує, як президент Голобородько (Володимир Зеленський) вирушає в поїздку з одним українським губернатором (Назар Задніпровський). Той красиво порівнює свій край з «легенями України», поки назустріч їхній машині їдуть фури з незаконно вирубаними лісами. Побачивши це, президент з сарказмом запитує: «Органами торгуєте?» Губернатор намагається виправдатися, що це все планова вирубка, і натхненно цитує вірші Ліни Костенко, поки фури вивозять ліс з України... Коли вони нарешті прибувають на пустир, де раніше було 3 гектари лісу, президент вирішує перевиховати губернатора за допомогою лопати і стволів він дає корумпованому чиновнику в руки лопату й саджанці і змушує його садити нові дерева.

Дивіться також драматичний тизер 3 сезону серіалу «Слуга народу», який був присвячений Дню незалежності та Небесній сотні. Дата прем'єри нового сезону поки не розголошується, але відомо, що він вийде на екрани у 2019 році.

4000 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: