Актор Станіслав Боклан хоче зіграти у кіно «генерала, який знищує орків»

11 квітня 2022,  20:09 | Новини зірок

У розширеному інтерв'ю у рамках всеукраїнського телемарафону відомий актор та Народний артист України Станіслав Боклан поділився своїми планами та ідеями щодо того, про що українці зніматимуть кіно після перемоги над росією.

Через повномасштабне російське вторгнення робота акторів та всіх діячів української кіноіндустрії зупинилася, але Боклан вірить, що після перемоги вона одразу активізується, і наші режисери знімуть багато хороших фільмів:

Так багато буде роботи після перемоги. Так багато про що треба буде поговорити. Говорити за допомогою кіно, театру, літератури. Трохи відійдемо від злості, від ненависті, я не говорю про прощення, але треба трохи заспокоїтися. І написати чудові сценарії про людей, які нас вразили [під час цієї війни].

62-річний Народний артист України захоплюється нашою армією, нашими військовими та з великим задоволенням зіграв би такого героя у кіно:

Коли бачиш наших хлопців на бронетехніці, зі стингерами на плечах, і бачиш, у якому вони настрої, то розумієш, яка у нас армія, які наші пацани... Я старий такий, вже не зможу зіграти такого хлопця в кіно, але, принаймні, можу зіграти якогось обіленого сивиною генерала, який вирішує те чи інше стратегічне завдання зі знищення цих орків. Звичайно, [таку роль] я б із задоволенням зіграв.

Дуже сподіваємося, що в недалекому майбутньому ми побачимо Боклана у подібному образі на великому екрані. А поки що дуже рекомендуємо подивитися з ним цікавий історичний фільм «Поводир», який увійшов до ТОП-10 українських фільмів нашого часу, які має подивитися кожен.

Ви також можете знати Боклана завдяки хітовому серіалу «Слуга народу», де разом із ним знімався майбутній президент України Володимир Зеленський.

1084 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: