Назар ЗадніпровськийNazar Zadneprovskiy

Назар Задніпровський / Nazar Zadneprovskiy
Повне ім'я: Назар Александрович Заднепровский (Назарій Олександрович Задніпровський)
Народився 9 листопада 1975; Київ, СРСР (Україна)
Освіта: Київський державний театральний інститут ім. Карпенко-Карого
100%
1
0%
0

Фільмографія Назара Задніпровського

Скажені сусіди. Нові історії (2022) ... актор
Любов і блогери (2022) ... Major
Скажені сусіди (2022) ... актор
Скажене весілля 3 (2021) ... Василь
Скажене весілля 2 (2019) ... Василь
Слуга народу 3. Вибір (2019) ... Назар Добрывечер
Великі Вуйки (2019) ... актор
Будиночок на щастя (2018) ... Василь
Скажене весілля (2018) ... Василь Середюк, батько нареченої
Той, хто не спить (2017) ... капитан полиции
Відео з участю Назара Задніпровського

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Назара Задніпровського. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Назара Задніпровського

Написати коментар...
Написати коментар...