Оновлення, в яких згадується Назар Задніпровський

19 липня 2018,  19:20 | Оновлення

Представляємо трейлер комедійного фільму «Скажене Весілля».

Василь Середюк (Назар Задніпровський) – консервативний голова районного клубу культури. Його найбільша гордість – старша дочка Катя, студентка престижного вузу, повідомляє, що виходить заміж за французького кардіохірурга Франсуа. Для Василя це не тільки євроінтеграція, а й козир у вічній ворожнечі з сусідом Тарасом на тему, хто з них більший патріот. Але замість зятя Катя підкладає татові свиню... Тобто афрофранцуза. Тепер Середюку не дає спокою одвічне питання «Що скажуть люди?». І він вирішує зробити все, щоб звільнити дочку з «чорного полону».

Прем'єра фільму «Скажене Весілля» відбудеться 4 жовтня.

6 червня 2018,  17:57 | Оновлення

Представляємо дебютний тизер українського комедійного фільму «Скажене весілля» із зіркою серіалу «Останній москаль» Назаром Задніпровським.

Директор районного краєзнавчого музею Василь Середюк (Задніпровський), відправляючи доньку Катю до Франції на навчання, і не очікував такого повороту – місяць назад вона повідомила, що виходить заміж за французького лікаря – кардіохірурга Франсуа. «Середюки – європейська родина!» – це гасло почув в районі кожен особисто від Василя.

Яке ж було його здивування, коли він побачив, що омріяний європейський зять – афрофранцуз. Організувати весілля так, щоб воно не відбулося, – здається прекрасною ідеєю. Але коли на заваді стоїть справжнє кохання – невідомо, чи вдасться такий план реалізувати.

В кінотеатрах України фільм «Скажене весілля» стартує з 4 жовтня.