Як Дейнеріс Таргаріен зустрілася з Диво-жінкою

25 грудня 2017,  16:04 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джейсон Момоа познайомив «королев і богинь» Емілію Кларк і Галь Гадот одну з одною, і це було епічно.

В листопаді Момоа вирішив відвідати зйомки мегапопулярного фентезі «Гра престолів», де возз'єднався зі своєю екранною дружиною Кларк.

На честь чого актор поділився в Instagram новою милою фотографією зі своєю кхалісі, написавши:

Шалена, чокнута, божевільна ЛЮБОВ до цієї королеви. У наших животах дійсно з'являються мильні бульбашки і смішинки, коли ми разом. Шкода, що ми бачимося не так часто, як нам хотілося б, але коли це трапляється, я відчуваю себе чортовим КХАЛОМ. Люблю тебе @emilia_clarke завжди і навіки.

Після цього, не давши шанувальникам «Гри престолів» часу, щоб прийти в себе, Момоа опублікував ще більш епічний знімок з Кларк, де до них приєдналася зірка «Диво-жінки»:

А потім сталося ось це. Для мене величезна честь знати цих двох дивовижних жінок, королев, богинь @gal_gadot і @emilia_clarke. Диво-жінка, також відома як дивовижна мати-воїн, також відома як постійний рятувальник моєї дупи в «Лізі справедливості» і кхалісі, також відома як мати чортових драконів, також відома як моя бу, також відома як Місяць мого життя. Навіть мені деколи випадає побути фанбоєм. #неможуповіритищовонименелюблять #дрогоденідивожінка #реальнийбум

Якщо ви все ще дихаєте, тоді помилуйтеся чудовим фото усміхнених Момоа та Кларк з того ж возз'єднання.

«Ліга справедливості», де Аквамен у втіленні Момоа об'єднався з Диво-жінкою Гадот, завершує свій український прокат через декілька днів. Так що у вас є останній шанс побачити цей супергеройський екшен в кіно.

Кларк в образі кхалісі повернеться у фінальному сезоні «Гри престолів», чия прем'єра відбудеться в 2019 році.

2213 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: