Софі Тернер та Кіт Герінґтон зіграють разом у горорі «The Dreadful»

5 березня 2024,  17:12 | Кастінг

Майбутній готичний горор «The Dreadful» обіцяє показати епічне возз'єднання двох Старків, адже головні ролі в ньому виконають зірки хітового серіалу «Гра престолів» Софі Тернер та Кіт Герінґтон.

У готичному фільмі жахів «The Dreadful» Тернер зіграє Енн, самотню аутсайдерку, яка живе зі своєю свекрухою на задвірках суспільства під час Війни троянд, що розгорталася в Англії у 15 столітті. Тим часом персонажа Герінґтона описують як «чоловіка з їхнього минулого», повідомляє журнал Entertainment Weekly.

Цікаво, що саме Війна троянд надихнула письменника Джорджа Р.Р. Мартіна під час написання циклу «Пісня льоду й полум'я», на якому заснована «Гра престолів», де Герінґтон і Тернер втілили зведених брата й сестру Джона Сноу і Сансу Старк.

Сценаристкою і режисеркою горора «The Dreadful» виступає Наташа Кермані.

Це буде перший спільний кінопроєкт Герінґтона і Тернер після закінчення «Гри престолів», фінальна серія якої вийшла у 2019 році.

З того часу вони обидва стали частиною MCU, зігравши мутантку Джин Грей у франшизі «Люди Ікс» та майбутнього супергероя Дейна Вітмена у «Вічних».

401 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: