Вілл Сміт і Том Голланд озвучать мультфільм про шпигунів

18 листопада 2017,  18:44 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Вілл Сміт і Том Голланд подарують голоси головним героям мультфільму «Spies in Disguise» («Шпигуни під прикриттям»).

Сміт і Голланд підписалися на головні ролі в анімаційній комедії з елементами екшену «Spies in Disguise», повідомляє Variety.

Мультфільм буде заснований на короткометражній анімації Лукаса Мартелла «Неможливий голуб», що повідала про молодого секретного агента Волтера, який практично починає глобальний конфлікт, коли в його ядерний портфель випадково потрапляє голуб.

Голланд озвучить невдачливого Волтера, а Сміт — більш досвідченого шпигуна Ленса Стерлінга.

Кінокомпанія Blue Sky Studios, відома завдяки франшизі «Льодовиковий період», вже представила перший погляд на їх героїв, яких ви можете побачити нижче. Також у створенні «Spies in Disguise» візьмуть участь Fox Animation і Chernin Entertainment.

Режисерами цієї історії будуть художники-мультиплікатори Нік БруноЛьодовиковий період 2», «Снупі і Чарлі Браун: Дрібнота в кіно») Трой КвонМонстри на канікулах», «Дев'ять»).

Минулого року Сміта можна було побачити у фільмах «Загін самогубців» і «Прихована краса», а в майбутньому він виконає головну роль в фентезійному екшені «Яскравість» і повернеться в очікуваних сіквелах «Погані хлопці 3» і «Погані хлопці 4». Зараз актор зайнятий зйомками в диснеївському рімейку «Аладдін», де зіграє Джіна.

Цього літа Голланд втілив Людину-павука в супергеройському екшені «Людина-павук: Повернення додому», після він з'явиться в байопіку «Війна струмів», блокбастері «Месники: Війна нескінченності» і антиутопії «Хода хаосу».

У світовий прокат мультфільм «Spies in Disguise» вийде 18 січня 2019 року.

3031 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: