У Шторм був роман з Росомахою у фільмах про Людей Ікс

11 серпня 2017,  02:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Людей Ікс» Холлі Беррі розкрила, що її Шторм і Логан були більше, ніж друзями.

У коміксах про Людей Ікс у Логана і Ороро Мунро дуже близькі відносини, деякий час вони зустрічалися, а в одній з паралельних реальностей Земля-9811 вони навіть одружилися і народили дочку Кендалл. Тим не менш, фільми вважали за краще обійти цю пару стороною навіть після смерті Джин Грей (Фамке Янссен), яку так сильно любив Логан.

Але в свіжому інтерв'ю для Entertainment Weekly Беррі вирішила шокувати всіх, зізнавшись, що у її Шторм і Росомахи, якого грав Г'ю Джекман, все-таки був роман:

Шторм і Логан були коханцями. Це правда. У Шторм і Логана це було.

Актриса сказала, що вона сама виступила ініціатором того, щоб у її героїні була любовна лінія, хоча б за кадром:

Я така: «Чому ніхто не любить Шторм? Що не так зі Шторм? Ніхто про неї не переживає». Тому ми вирішили, що щось було між Шторм і Логаном, а потім Джин прийшла і все зіпсувала.

На честь цього зізнання ми відкопали вирізану сцену з фільму «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього», де в останній раз супергерої Беррі і Джекмана були показані разом. Дізнавшись, що він повинен відправитися в минуле, щоб не допустити жахливої війни людства проти мутантів, Логан залишається наодинці з Ороро і, прощаючись, пристрасно цілує.

Чудова сцена, шкода, що Брайану Сінгеру довелося її вирізати.

Як вам така пара? Залишайте свою думку з цього приводу в коментарях.

6783 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: